Jogi Tanácsadás

A jog útvesztőiben vállalom minden jogi megfontolást igénylő kérdésben a jogi tanácsadást az oldalon feltüntetett szakterületeken. A személyes konzultáció keretében sor kerül az ügy elemzésére, a iratok megtekintésére, valamint  minden fontos körülmény számbavételére.

A tényállás megismerését követően a jogszabályok és a bírói gyakorlat ismeretén alapuló megfontolt és felelősségteljes jogi vélemény kialakítására kerül sor. Az esetek többségében rövid idő alatt megválaszolom minden kérdését és általában megoldást is találok jogi problémájára.

Ügyfeleimnek azt ajánlom, hogy a nagyobb baj megelőzése érdekében, még az ügy kezdeti stádiumában vegyék igénybe a szolgáltatást annak érdekében, hogy tisztában legyenek jogaikkal. A jogi tanácsadás keretében jogi véleményt és segítséget adok egy tervezett per megindításához, a per esélyeinek latolgatásához vagy a folyamatban lévő perben a megfelelő taktika kialakításához. Szerződés aláírása előtt segítséget nyújtok a tervezett szerődés véleményezésében.

 

 


Elérhetőség

Dr. Kiss Péter Ügyvédi Iroda

2119 Pécel, Pihenő u. 33.


+3670-709-8834