Bemutatkozás

Jogi diplomámat 2006-ban a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, szakvizsgámat pedig 2014-ben szereztem.

A Dr. Kiss Péter Ügyvédi Irodát 2014. július 02. napján alapítottam, melyet a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnöksége a Ü-7562/A/2014 számon vett nyilvántartásba.

Az alábbi jogterületeken rendelkezem tapasztalattal: Társasági jog, Cégjog; Ingatlanjog; Szerződések joga; Munkajog; Sportjog; Követelések.

Szakmai Elveim:

Ügyfeleim részére teljes körű szolgáltatást kívánok biztosítani, ezért együttműködöm a könyvelés, a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a követelés-végrehajtás, az ingatlanforgalmazás és a közbeszerzés területeken tevékenykedő szakértő cégekkel.

Minden esetben – így a kisebb jogi munkák ellátása során is - a legmagasabb szintű jogi szolgáltatás nyújtását tartom szem előtt.

Ügyfeleim elégedettsége és az Ügyfelektől érkező pozitív visszajelzések jelentik számomra a szakmai sikert. Ügyfeleimet az ügy aktuális állásáról és a jogszabályok nyújtotta lehetőségekről rendszeresen tájékoztatom.

 

 


Elérhetőség

Dr. Kiss Péter Ügyvédi Iroda

2119 Pécel, Pihenő u. 33.


+3670-709-8834